Fautras

Fautras Provan Premium

Fautras Icelandic 3

Fautras Icelandic 3

Fautras Icelandic med diagonallastning - utan bom framför hästen. Passar till islandshästar eller ponnyer. 

Fautras JMS

Fautras JMS

En perfekt vagn för den som har en häst och gillar step in. En välbyggd fransk släp med stora dörrar bak och en fullhög skötardörr fram som även fungerar som fronturlastning. Välj traditionell bakbom med "säkerurlastning" ( en rem bakom hästen som förhindrar den att kastar sig ut när bommen tas ner) eller välj till Aidsystem som gör att du själv både kan öppna och stänga bakom din häst - genom reglage fram i trailern. 

Fautras Promax

Fautras Promax

Promax är en större version av Provan. Traditionellt raklastad med större utrymme för hästarna och i fronten. Den har alla Fautras unika lösningar samt välkänt fina vägegenskaper.

Fautras Provan

Fautras Provan

Fautras Provan har plats för två stora hästar och möjlighet att väga in hästtrailern så att du med B-körkort kör detta hästsläp lagligt med en häst.  En mycket välbyggd fransk släp med stora dörrar bak och en fullhög skötardörr.

Oblic 2,3,4

Oblic 2,3,4

Oblic+ är en hästtrailer utan bom framför hästen. Den är en diagonallastad hästtransport byggd helt i glasfiber En mycket välbyggd fransk släp med stora dörrar bak och utmärkt ventilation.