Fautras

Fautras Provan med vagnsdurk

Fautras Provan med durkplatta för vagn är en stabil och välbyggd trailer med extra långa dragstänger samt axlar och drag som är anpassade för ändamålet. Du kan tryggt transportera din vagn. Trailerns axlar är placerade för att bära upp den extra vikt det innebär med att lasta en vagn.

Fautras Provan

Fautras Provan har marknadens lägsta step-up för smidig och problemfri lastning. Dragstänger som sitter fästa direkt i den första axeln tillsammans med störtbågar och den gedigna konstruktionen ger en överlägsen säkerhet och väghållning.

Fautras Promax

Promax är en större version av Provan. Traditionellt raklastad med större utrymme för hästarna och i fronten. Den har alla Fautras unika lösningar samt välkänt fina vägegenskaper.

Fautras Oblic för 2,3,4 hästar

Alla Fautras hästtransporter har halkfri gummimatta och två dörrar bak med step up. Överluckorna på bakdörrar är ställbara i olika lägen för bästa möjliga ventilation.

Fautras Oblic Icelandic 3,4,5 islandshästar/ ponnyer

Oblic Icelandic är en diagonallastad trailer anpassad för islandshästar och ponnyer. Takhöjden är 198 cm , den öppningsbara sidan sitter lägre och den stora framdörren ger möjlighet till fronturlastning. Det är en hästtrailer utan bom framför hästen. Den är en diagonallastad hästtransport byggd helt i glasfiber En mycket välbyggd fransk släp med stora dörrar bak och utmärkt ventilation. Invändig längd är 3,45 och invändig längd är 1,80

Fautras JMS

Fautras JMS är en perfekt vagn för den som har en häst och gillar step in. En mycket välbyggd fransk släp med stora dörrar bak och en fullhög skötardörr som även fungerar som fronturlastning. Välj traditionell bakbom med ”säkerurlastning” ( en rem bakom hästen som förhindrar den att kastar sig ut när bommen tas ner) eller välj till Aidsystem som gör att du själv både kan öppna och stänga bakom din häst – genom reglage fram i trailern.

Fautras Icelandic 3

Fautras Icelandic är rymlig för dig och dina hästar men låg och strömlinjeformad. Enkelt handhavande utan tung lyft.

Fautras Icelandic 2

Fautras Icelandic är rymlig för dig och dina hästar men låg och strömlinjeformad. Enkelt handhavande utan tung lyft.